Skip to main content

voelen, zien en beleven

Wanneer je in verbinding stapt, zal de wereld nog meer stralen

Ontdek

Al je zintuigen aan!

Ken je dat gevoel dat je op het strand loopt; de wind, het zand, de zon en het water voelt. Dat het lijkt alsof al je zintuigen worden aangezet? Dat is Tantra voor mij. Het gevoel dat mijn hele lijf aangaat.Toen ik deze ruimte kocht en het strand en het water zag kwam dat gevoel meteen omhoog. Dat gevoel dat is waar de naam Strantra voor staat.
Lees mijn verhaal

“A world where it is safe to love is a world where it is safe to live”
Serena Anderlini-D'Onofrio

Mijn verhaal

In mijn leven heb ik veel tegen de stroom in gezwommen. De stroom van de maatschappij, mijn eigen optimale stroom ontkennend, tegen de stroom in van wat er daadwerkelijk kon zijn. Doodvermoeid, rijk aan trauma’s en wilde ervaringen kwam ik op een punt dat er geen weg meer voor me lag. Steeds stapte ik op het pad terug.

Hierna leerde ik mijzelf hoe ik kon deconditioneren, iets dat nodig was om weer tot mijn eigen essentiële kern te komen. Het maakte een nieuw pad zichtbaar en leerde me over hoe we onze eigen unieke stroming kunnen vinden. Het liet me zien hoe het loslaten van alle controle de enige weg was naar ontvangen. en hoe er een sleutel is die dit alles vrijmaakt: bewustzijn.

Het bewustzijn en bewust zijn, zijn de basis van wat we nu met Seeds to serendipity en in haar sanctuary faciliteren. Een plek om volledig te zijn. Met alles wat er is, met alles dat je nog mist.

Hoe kan ik helpen?

Werken met het quantumveld

Er is zo veel meer in beweging dan we daadwerkelijk kunnen zien. En dit, is exact waarom ik werk vanuit de quantumfysica. Met mijn hele zijn ben ik me bewust van onze oorsprong; licht en informatie. En het is deze wetenschap die me heeft laten zien dat de magie van transformatie zo intens groots kan zijn als we het grote veld om ons heen gebruiken.

Werken met het quantumveld betekent resultaten zien die volgens het ‘reguliere’ pad wellicht nooit mogelijk waren. Diagnoses, prognoses, hardnekkige overtuigingen, trauma, alles kan daadwerkelijk getransformeerd worden. Ik zelf maar ook mijn cliënten zijn hier het levende bewijs van. Ik ben dankbaar dat we deze informatie en wijsheid tot onze beschikking hebben. Laten we het gebruiken om ons als individuen verder te helpen ontwikkelen en daarmee de wereld nog mooier te maken.

Meer informatie

Plan een call in

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden? Ik zou het leuk vinden om met je te praten en te ontdekken of we verbinding maken.

Plan een call in