Skip to main content

Shibari

In ver-bondenheid naar overgave

Ontdek

De kunst van knopen

Regelmatig kwam ik in aanraking met mensen die met touw werkten. Voor mij voelde het gebruiken van touw als iets ontastbaars. Ik kon niet goed snappen wat het voordeel was in het spel om touw te gebruiken, onhandig, ingewikkeld, veel werk… Tot ik een demo bijwoonde van een koppel dat shibari deed op een tantrische manier. De pracht waarmee de knopen werden gemaakt, de liefde, het bewustzijn, de verbinding; ik werd diep geraakt. Wauw, dit is wat het mag zijn. En zo ontstond mijn verlangen om dit zelf te leren.

Inmiddels heel wat ervaring verder en expertise opgedaan in verschillende cursussen en workshops geef ik met veel passie zelf introducties en speelavonden in shibari. Welkom.

Wat ga je ervaren?

Hoe voelt het om helemaal in je lijf aanwezig te zijn? Dat kan Shibari je laten ervaren. Met Shibari kom je niet alleen in aanraking met de kunst van het knopen maar de bondage zelf laat je ervaren hoe controle en overgave in jouw lijf voelen; hoe grenzen aanvoelen; hoe communicatie je sterkste en belangrijkste middel is naar veiligheid.

Voor wie:
  • Wil leren in overgave te zijn
  • Beter wil leren communiceren over gevoel
  • Aanwezig wil leren zijn vanuit het lichaam
  • Wil durven ruimte in te nemen
Wat ga je beleven:
  • De kunst van het knopen
  • Veiligheid & geborgenheid
  • Tantra in combinatie met shibari
  • Een unieke ervaring om aan jezelf te werken

sessies

We ontvangen je heel graag voor een privé sessie of een workshop. Onze privé sessies worden aan jou als individu of jullie als koppel gegeven, waar je door mij en mijn partner samen in de ervaring wordt meegenomen. Als je/jullie graag wilt leren knopen op een laagdrempelige manier of juist de ervaring van gebonden worden op tantrische basis wil ervaren kunnen we je in deze sessie helemaal meenemen. Je/jullie ervaart dan wat bondage kan doen binnen jouw behoefte en vraag.

Onze workshops zijn er op gericht de knooptechnieken uitgebreid te leren. Hoe je veilig leert knopen, hoe je door kunt verbinden naar andere lichaamsdelen maar ook de basis van Tantra. Want het zijn juist de peilers van tantra die maken dat wij bondage kunnen laten zijn zoals het is; in volledige liefde en overgave. De gelijkwaardigheid, vertrouwen, overgave & doelloosheid leren je hoe je het spel van bondage vrij en intiem kan beleven, hoe veiligheid in jezelf en met een ander werkt.

We werken altijd met consent, wat wil zeggen dat we van tevoren afstemmen wat we wel en niet mogen doen. Alles om jouw veilige ruimte te maken waarin je volledig kunt en durft te ontvangen.

Jouw investering

2 uur (individueel of koppel)€250
Workshop privé of in groepop aanvraag