Skip to main content

The ART of tantra

Workshop voor een eerste kennismaking met tantra

Ontdek

De kunst van het ontdekken

In the ART of Tantra, de kunst van het ontdekken, nemen we je mee in de basisbeginselen van tantra. Op een speelse manier maak je kennis met tantra, ga je aan de slag met verschillende oefeningen zodat je kunt gaan ervaren hoe het voelt als de levensenergie in jezelf wordt vergroot. Je leert hoe het is om oprecht te verbinden, met jezelf en met de ander. Je ervaart hoe het is om een volledige ja of nee van iemand te krijgen of zelf te geven, hoe je je grenzen en wensen aan kunt geven, hoe waardevol deze ervaring is voor de veiligheid in het (samen)zijn.

Wat kun je verwachten?

Een bijzondere cursus met mooie oefeningen welke je vervolgens ook thuis kunt doen, je komt samen met een groep gelijkgestemde en een veilige setting (er vinden geen seksuele handelingen plaats).
Deze cursus wordt afhankelijk van animo gegeven in 3 avonden of 1 weekenddag.

  • Verschillende oefeningen om bewustzijn en vertraging te laten ontstaan
  • Hoe je eigen (seksuele) energie kunt stimuleren en vergroten
  • Hoe je een diepere verbinding kunt aangaan met jezelf en anderen
  • Hoe je vanuit een nieuwsgierige en onderzoekende houding in het leven kunt staan.

Tantra

Tantra wordt in het westen vaak verward met (heilige) seks. Bij tantra staat vooral het onderzoeken van je levensenergie (daar is seksuele energie een onderdeel van) en die levensenergie te vergroten in jezelf, centraal.  Je leert om echt aanwezig te durven zijn bij zowel de mooie momenten als de ongemakkelijke momenten en vanuit daar te groeien.

Je kunt dit beoefenen door verschillende tools in te zetten zoals ademhalingsoefeningen, meditaties, contact maken met elkaar, werken met je zintuigen, massages etc.
In onze cursus worden de oefeningen worden steeds opnieuw afgestemd op de behoefte van de groep, iedere cursus is dus uniek. Door deze vrijheid te nemen en geen vast programma neer te leggen, kunnen we ervoor zorgen dat we het beste uit de groep halen en daarmee ook het beste uit ieder individu.

Jouw investering

The ART of tantra deelname p.p. €150
The ART of tantra 2 deelname p.p. €150