Skip to main content

Tantra massage

Alle zintuigen in beweging

Ontdek

Tantra

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is een tantra massage niet gericht op seksuele handelingen. Hoewel er seksuele energie wordt opgewekt, ook wel bekend als levensenergie, wordt de energie niet gebruikt voor ejaculatie. In plaats daarvan kan het worden omgezet naar een energetisch orgasme; waarbij je de sensatie van een orgasme ervaart terwijl je je levensenergie blijft behouden in plaats van ontlaad. Dit zorgt ervoor dat je in je kracht blijft, zonder uitgeblust te raken. Het stelt je in staat om krachtig in je eigen energie te komen en te blijven, zonder schuldgevoel.

Sinds ik tantra ontdekt heb kan ik het concept liefde meer inhoud geven. Het op een bewuste manier met de ander in verbinding staan, op een bewuste manier met jezelf in verbinding staan. Voor mij betekent tantra een dieper niveau van liefde ervaren en liefde bedrijven. Zoals een warme deken die je omhelst. Hier neem ik je graag in mee tijdens een massage.

Wat ga je ervaren?

Tantra biedt krachtige technieken en oefeningen om bewust contact te maken met je seksuele energie en deze door je hele lichaam te laten stromen. Door het ontwaken van je levensenergie kun je diepe ontspanning ervaren, blokkades loslaten en een verhoogd gevoel van vitaliteit en levensvreugde bereiken. Laat tantra je begeleiden op een reis van zelfontdekking, heling en het versterken van je emotionele, fysieke en spirituele welzijn. Ervaar een diepere verbinding met jezelf en anderen, ontdek een nieuwe dimensie van intimiteit en laat je levensenergie volledig tot bloei komen.

Voor wie:
  • Stellen of individuen die meer verbinding willen
  • Meer in verbinding met het gevoel wil komen
  • Wil leren ontvangen
  • Seksueel wil ontwaken
Wat ga je beleven:
  • Diepe liefdevolle aanrakingen
  • Mogen ontvangen
  • Overgave
  • Seksuele energie
  • Speelsheid

MASSAGE

De tantra massage omvat zachte, liefdevolle en bewuste aanrakingen over het hele lichaam. Het is een holistische benadering waarbij zowel fysieke als energetische aspecten worden aangeraakt. Ik begeleid je om bewust te zijn van je lichaam, ademhaling en sensaties. Tijdens de massage zal de seksuele energie, ook wel levensenergie genoemd, worden opgewekt en verspreid door je hele lichaam. Dit kan leiden tot intense gevoelens van ontspanning, plezier en welzijn. Het is belangrijk om te benadrukken dat een tantra massage altijd plaatsvindt binnen respectvolle grenzen en met wederzijds vertrouwen. Ik zorg voor een veilige omgeving waarin je je comfortabel en gerespecteerd voelt.

Het doel van een tantra massage is om je te helpen ontspannen, dieper in contact te komen met jezelf en je levensenergie te ontwaken. Het kan een transformerende ervaring zijn die je helpt om blokkades los te laten, je bewustzijn te vergroten en je levenskracht te versterken.

Jouw investering

2 uur (individueel of koppel)€250