Skip to main content

Wie ben ik

Delen van passie en vuur

Ontdek

Hans Verheggen

Ik ben de inspirerende en drijvende kracht achter de workshops, cursussen en Tantra massages van “Strantra”.
Alles is ervaringsgericht en elke techniek is door mezelf persoonlijk onderzocht. Ik heb veel geëxperimenteerd en ben dit om gaan zetten naar de persoonlijke en unieke workshops- en cursussen die je vandaag de dag kunt volgen bij ons.

Ik ben een gediplomeerd masseur en heb mijn opleiding gevolgd bij Esoterra in Bilthoven. Mijn weg in tantra bewandel ik door bij verschillende workshops en cursussen aan te sluiten. Zo heb ik onder andere ervaring opgedaan bij Sadhaka in Frankrijk, waar ik les heb gehad van Johan Raaijmakers.

Dit was echt een eyeopener voor mij. Tantra is in mijn ogen een manier om koppels weer te laten verbinden en verdiepen in hun relatie. De seksuele levensenergie weer te laten stromen. Ook voor alleenstaanden is het een hele fijne manier om zelfliefde te ontdekken en een nog mooiere relatie met jezelf aan te gaan. Kom in je eigen kracht en voel je weer opgeladen.

Lees het verhaal

Strantra

Ken je dat gevoel dat je op het strand loopt; de wind langs je huid, het zand tussen je tenen, de warmte van de zon en het geluid van water op de achtergrond? Dat het lijkt alsof al je zintuigen worden aangezet? Dat is tantra voor mij. Het gevoel dat mijn hele lijf aan gaat.

Dat gevoel is waar de naam Strantra voor staat; de plek in jezelf waar je met al je sensaties kunt verbinden en helemaal kunt zijn.

Binnen Strantra werken we inmiddels als enige tijd met veel passie en plezier aan workshops, cursussen en privé sessies. De onderwerpen tantra, Shibari en verbinding staan voor ons centraal.

Wat faciliteren we