Skip to main content

Leven in bewustzijn

voelen, beleven, geven & ontvangen

Ontdek

klaar voor verandering?

In onze dagelijkse taken is het verleidelijk om gehaast, onbewust door onze verantwoordelijkheden heen te bewegen. Het maakt dat het leven ons meer leeft dan wij het leven leven.

Met de activiteiten die ik vanuit Strantra aanbied is het mijn intentie om jou een stukje te helpen naar bewustzijn in jezelf. Terug te komen in je eigen lichaam en deze met trots, passie en speelsheid in te zetten in je dagelijks leven.

Ik gun het je dat je de levensenergie in je lichaam weer leert herkennen en activeren om vanuit deze oersterke bron energiek door je leven heen te bewegen.
Ik begeleid je met integriteit, respect, pure passie en gezonde masculiene energie naar jouw eigen bron.

Ons aanbod

The ART of tantra

In the ART of Tantra nemen we je mee in de basisbeginselen van tantra. Op een speelse manier maak je kennis met tantra. Je leert hoe het is om oprecht te verbinden, met jezelf en met de ander. Je ervaart hoe het is om een volledige ja of nee van iemand te krijgen, hoe je je grenzen en wensen aan kunt geven en hoe waardevol dit is voor de veiligheid in het (samen)zijn.

Tantra massage

De tantra massage is een holistische benadering waarbij zowel fysieke als energetische aspecten worden aangeraakt. Ik begeleid je om bewust te zijn van je lichaam, ademhaling en sensaties. Tijdens de massage zal jouw seksuele energie,  worden opgewekt en verspreid door je hele lichaam.

Shibari

Hoe voelt het om helemaal in je lijf aanwezig te zijn? Dat kan Shibari je laten ervaren. Met Shibari kom je niet alleen in aanraking met de kunst van het knopen maar de bondage zelf laat je ervaren hoe controle en overgave in jouw lijf voelen; hoe grenzen aanvoelen; hoe communicatie je sterkste en belangrijkste middel is naar veiligheid.

Ceremonies

De kracht van een ceremonie. Een ceremonie is eigenlijk in de basis een eeuwen oud ritueel om stil te staan bij een belangrijk moment of transformatie. Met heel veel liefde geef ik samen met mijn partner verschillende soorten ceremonies, waarin je diep naar binnen mag gaan om met je eigen vragen aan de slag te gaan.

Frisky Friday

Een vrijdagavond in het teken van verbinding. We ontmoeten elkaar rond het kampvuur met verse pizza’s en mooie mensen. En bewegen daarna naar een kleine workshop of ervaring. Een thema staat centraal, waardoor je laagdrempelig anderen kunt ontmoeten met dezelfde raakvlakken.

Hulp nodig bij het ontdekken van je volgende stap?