Stantra

Shibari Bondage

Shibari Bondage

Workshop Shibari Beginners

Binnen drie dagen leer je hoe je touw kunt gebruiken om je partner in overgave te brengen.We gaan aan de slag met een groep van maximaal 7 koppels. Deelname als (gelegenheids)koppel en knoopt alleen met elkaar. Je leert de belangrijkste knopen afspraken, veiligheid en de achtergrond van shibari. Vooral leer je knopen van hart tot hart in passie voor overgave

Kosten 210,- per koppel voor 3 workshops

In deze workshopreeks maken we kennis met de prettige prikkels van ‘binden en verbinden’. Hoe kan je touwen gebruiken om een beleving, een spel tussen jou en je (gelegenheids) partner te sturen en samen intimiteit te beleven. Ervaring met touwen / bondage is niet nodig in deze workshop: We starten elke workshop met een stukje techniek, om over te vloeien naar ideeën hoe je die techniek kan inzetten om tot een prikkelend samenzijn te komen. We gaan op zoek naar het effect van touwen op je lichaam, maar bekijken ook het belang van ‘met wie beleef ik bondage’. We onderzoeken hoe we deze ervaringen en prikkels kunnen sturen in die richting waar beide partners genot en plezier ervaren. 

Dresscode: Voor deze workshop is er geen dresscode. Gekleed kan, (deels) naakt kan ook. Wat betreft kleding: draag iets comfortabel, met niet al teveel ‘franjes’ – die zitten het gebruik van touw in de weg.