Stantra

tantra massage

Een tantra massage roept vaak nieuwsgierigheid op en mensen vragen zich af wat het precies inhoudt. Een tantra massage is een diepgaande spirituele ervaring van heling, bewustzijn en verbinding.

Tantra massage is een eeuwenoude spirituele praktijk die zijn oorsprong vindt in het oude India, rond de 5e-9e eeuw na Christus. Tantra is Sanskriet en staat voor Tan = expressie en Tra = bevrijding.

Als ervaren tantra therapeut bied ik professionele tantrische massages aan om jou te begeleiden op een reis van heling, bewustwording en zelfontdekking. Mijn passie ligt in het creëren van een veilige en ondersteunende ruimte waarin je je volledig kunt ontspannen en openstellen.

 

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is een tantra massage niet gericht op seksuele handelingen. Hoewel er een seksuele energie wordt opgewekt, ook wel bekend als levensenergie, wordt de energie niet gebruikt voor ejaculatie. In plaats daarvan kan het worden omgezet naar een energetisch orgasme, waarbij je de sensatie van een orgasme ervaart terwijl je in je mannelijke energie blijft. Dit zorgt ervoor dat je in je kracht blijft en je energie behoudt, zonder uitgeblust te raken. Het stelt je in staat om trots in je eigen energie te blijven, zonder schuldgevoel.

Tantra massage: ontwaak jouw levensenergie

Tantra biedt krachtige technieken en oefeningen om bewust contact te maken met je seksuele energie en deze door je hele lichaam te laten stromen. Door het ontwaken van je levensenergie kun je diepe ontspanning ervaren, blokkades loslaten en een verhoogd gevoel van vitaliteit en levensvreugde bereiken. Laat tantra je begeleiden op een reis van zelfontdekking, heling en het versterken van je emotionele, fysieke en spirituele welzijn. Ervaar een diepere verbinding met jezelf en anderen, ontdek een nieuwe dimensie van intimiteit en laat je levensenergie volledig tot bloei komen.

Wat te verwachten van de tantra massage zelf

Bij binnenkomst zullen we eerst een gesprek voeren om je intenties en het thema dat in je leven speelt te bespreken. Dit helpt me om de massage af te stemmen op jouw specifieke behoeften en om een veilige en ondersteunende sfeer te creëren. Tijdens de tantra massage gebruik ik warme olie. De olie helpt om de huid soepel te maken en zorgt voor een aangename en ontspannende ervaring. De warmte van de olie kan helpen om de energie in je lichaam beter te laten stromen.

De tantra massage omvat zachte, liefdevolle en bewuste aanrakingen over het hele lichaam. Het is een holistische benadering waarbij zowel fysieke als energetische aspecten worden aangeraakt. Ik begeleid je om bewust te zijn van je lichaam, ademhaling en sensaties. Tijdens de massage zal de seksuele energie, ook wel levensenergie genoemd, worden opgewekt en verspreid door je hele lichaam. Dit kan leiden tot intense gevoelens van ontspanning, plezier en welzijn. Het is belangrijk om te benadrukken dat een tantra massage altijd plaatsvindt binnen respectvolle grenzen en met wederzijds vertrouwen. Ik zorg voor een veilige omgeving waarin je je comfortabel en gerespecteerd voelt.

Het doel van een tantra massage is om je te helpen ontspannen, dieper in contact te komen met jezelf en je levensenergie te ontwaken. Het kan een transformerende ervaring zijn die je helpt om blokkades los te laten, je bewustzijn te vergroten en je levenskracht te versterken.

Tantra massage ervaren? Maak een afspraak

Tantra massage ervaren? Plan vandaag nog een afspraak in. Ontdek de diepe heling en ontspanning die een tantra massage teweeg kan brengen. Bij vragen kun je me altijd een berichtje sturen op 06-15361999.