Stantra

CACAO CEREMONIE

CACAO CEREMONIE


Een prachtige ceremonie met cacao, dans en sharing onder begeleiding van Hans. Ceremonial cacao heeft de kwaliteit om je hart en lijf te openen en is een fijne manier om een ceremonie mee te starten.

Ik maak de cacao met heerlijke kruiden en specerijen en we drinken het na de openingsmeditatie op. Na het drinken van de cacao neem ik je mee op een reis met je lichaam in slow movement, dans & zang. Door alle drukte, afleiding & prikkels in onze maatschappij schiet je misschien vaak uit je lijf en breng je veel tijd door in je hoofd.

Slow movement & dans brengt je juist terug in je lichaam, in het moment. Het aardt en ontspant diep. Door beweging, aanraking, shaking & fijne muziek breng je jouw lichaam tot rust en ga je meer voelen wat er zich allemaal in je lichaam afspeelt.

Ik zorg er altijd voor dat er een veilige plekje is waar jij helemaal jezelf kunt zijn en nieuwe lagen in jezelf kunt ontdekken. En heel erg kunt genieten!

Voor wie is deze Special? Voor iedereen die meer in zijn/haar eigen lijf wil komen. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, dans of meditatie.

Cacao Ceremonie

 € 40.00